Μια αγγλική παροιμία λέει ότι «Πολλά πράγματα χάνονται επειδή δεν ξέρεις που να τα ζητήσεις» και όταν αυτό που ζητάς είναι η εκπλήρωση ενός ονείρου, τότε πρέπει να ξέρεις που να απευθυνθείς. 

Η απόκτηση ενός ακινήτου , οποιουδήποτε είδους είναι στόχος και επιθυμία για πολλούς ανθρώπους. Η RE/MAX Capital  μπορεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς ανήκει στο μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό δίκτυο στο κόσμο.

Η RE/MAX Capital με έδρα την Κόρινθο, Δαμασκηνού 65, ανήκει στο πολυεθνικό δίκτυο της RE/MAX , με 7.500 γραφεία σε πάνω από 100 χώρες και περισσότερους από 116.000 συμβούλους ακινήτων παγκοσμίως.  Στην Ελλάδα λειτουργούν 38 γραφεία με περισσότερους από 450 συμβούλους.

Το γραφείο μας, αναλαμβάνει κάθε είδους μεσιτικές συναλλαγές  όπως ενοικιάσεις – πωλήσεις  κατοικιών,  επαγγελματικών  χώρων, ξενοδοχείων, οικοπέδων και κτηματικών εκτάσεων και εκτιμήσεις ακινήτων σε όλη την περιοχή του νομού Κορινθίας και όχι μόνο. Σας παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και διευκόλυνση στην ανάθεση πώλησης ή αγοράς οποιουδήποτε ακινήτου.